Routebeschrijving

Het bezoekadres van emovia bevindt zich in het centrum van Lochem: in Het Stadshuus aan de Grote Markt (dicht bij de grote Gudulakerk).
Het kantoor is gevestigd in dezelfde ruimte als het kantoor van energiecoöperatie LochemEnergie: op de eerste verdieping, recht tegenover de trap. Er is een lift aanwezig.

Per auto of motor

Kom je per auto of motor, dan kun je parkeren op de Markt, met uitzondering van de woensdagen. Een ander dichtbijgelegen parkeerterrein is te vinden aan de Julianaweg 15A. Je hoeft dan alleen de Julianaweg schuin naar links over te steken en via de Poststeeg naar de Markt te lopen.

Oplaadpunten
Kom je met een elektrische auto of plug-in-hybride? Aan de Prins Bernhardweg, tussen de supermarkten Jumbo en Albert Heijn, bevindt zich een groot parkeerterrein met 2 publieke laadpunten van elk 11 kW. 

Alle openbare laadpunten op loopafstand van Het Stadshuus:

  • Prins Bernhardweg 24 (299 m, naast Jumbo) - 2 laadpunten van 11 kW
  • Tramstraat 21-A (332 m) - 2 laapunten van 11 kW
  • Wapen van Lochem 5 (338 m, achter Action) - 2 laadpunten van 11 kW
  • Koedijk 40 (359 m) - 1 laadpunt van 11 kW
  • Hanzeweg 8 (367 m, naast gemeentehuis) - 2 laadpunten van 11 kW

Per fiets of scooter

Er is geen bewaakte stalling in het centrum van Lochem. U kunt uw fiets of scooter gemakkelijk parkeren rondom de Grote Markt of de Gudulakerk.

Openbaar vervoer

Lochem is te bereiken per trein of per bus.
Het treinstation van Lochem is zo’n 15 minuten lopen vanaf het centrum. Plan je reis alvast op www.ns.nl of www.syntus.nl. Vanaf het treinstation maakt buurtbus, lijn 51, ritjes door Lochem, van en naar het station. Deze bus rijdt helaas niet in het weekend.
Lijn 56 (Deventer-Borculo) komt ook door Lochem. Kijk voor de dienstregeling op www.9292.nl.