Experience

Gewoon zelf doen!

Als je nog nooit in een elektrische auto hebt gereden, weet je niet hoe fijn dat is. Tijdens ritten horen we mensen vaak zeggen:

"... wat rijdt dat makkelijk!"

"... wat reageert ie pittig!"

"...wat is 'ie stil!"

Dat is de reden waarom emovia iedereen graag de kans biedt om zelf elektrisch te rijden. Want je moet gewoon voelen hoe het is. Tijdens een Electric Experience is er volop keus uit allerlei automodellen, waarmee korte ritten worden gemaakt.
Sinds juni 2020 is er - als gevolg van de Corona-crisis - een variant op de Electric Experience bij gekomen: emovia's Toer Elektrisch! Deelnemers rijden een mooie, landelijke route en maken onderweg een aantal toeristische stops. En en passant leren ze meer over elektrisch rijden.

Weten hoe het zit? Lees hieronder over de Electric Experience. Lees elders op deze website over emovia's Toer Elektrisch!

Electric Experience

Tijdens een Electric Experience is er volop informatie te verkrijgen over elektrisch rijden en alles wat daarbij hoort. Er kunnen bijvoorbeeld diverse laadpalen worden bekeken en je kunt alle vragen stellen die je maar hebt. Toch zijn de proefritten favoriet. Bezoekers mogen nl. zelf in elektrische auto's rijden - in diverse merken en modellen e-auto's of kleine e-bedrijfswagens. Er zijn ook e-scooters om op te rijden en er zijn e-motoren.

Twello: Er zijn altijd mensen die nieuwsgierig zijn naar elektrische auto's: welke zijn er en hoe rijdt het?

Benieuwd?

In 2018 organiseerde emovia de eerste grote Electric Experiences. Ze trokken vanuit het hele land honderden bezoekers: de belangstelling voor elektrisch rijden groeit. Benieuwd hoe zo’n Electric Experience er uitziet? Bekijk lees de verslagen met foto’s of kijk simpelweg naar het filmpje van de allereerste Electric Experience.

Geïnteresseerd?

Met name gemeenten en grote bedrijven en organisaties kunnen hun achterban verrassen én inspireren met een Electric Experience. Vanwege het grootschalige karakter vraagt een Electric Experience om een intensieve voorbereiding. Het is dan ook logisch dat de kosten van zo’n roadshow hoger zijn dan die van bijvoorbeeld het Mobiel loket of een informatieve bijeenkomst.
Neem gewoon eens contact met ons op over de mogelijkheden.

Ook elektrische scooters zijn altijd weer erg in trek