Mobiel informatieloket

Wat is het mobiele informatieloket?

Stel: een bedrijf wil promotie maken voor elektrisch rijden en nodigt emovia uit om in de lunchpauze informatie te geven. In zo’n geval komt emovia met 1 of 2 elektrische auto’s en een informatiestand naar het bedrijf. De auto’s zijn beschikbaar voor het maken van proefritten. In de stand wordt aan de hand van overzichtelijke mappen praktische informatie aangeboden over het elektrisch rijden. Daarnaast is er een ipad op standaard, waarop mensen de ins en outs van allerlei elektrische automodellen kunnen bekijken en vergelijken.

Alle vragen over elektrisch rijden kunnen worden gesteld aan de begeleidende expert(s). Zij hebben kennis en praktijkervaring. Daarnaast geven zij de instructie over de meegebrachte elektrische auto waarin gereden mag worden.

 

NB De ontwikkeling van het mobiele loket en de eerste proefsessies zijn mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. 

Wat kost het?

Het mobiele loket wordt aangeboden voor twee uur op elke gewenste locatie in Oost Nederland. Bij levering van 2 elektrische auto’s en dus begeleid door twee EV-‘goeroes’ wordt € 800,00 excl BTW in rekening gebracht. Voor de eerste 4 aanvragen bieden wij een royale korting aan. Deze korting wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële bijdrage van de Cleantech Regio.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen en voorstellen? Neem dan contact met ons op.